Πείτε αντίο στις “selfies”, τώρα έρχονται οι “belfies”



Κορίτσια η  selfie θεωρείται πλέον ξεπερασμένη καθώς  στη ζωή μας μπαίνει η  belfie .  Τι είναι; Η μόδα που έχει κατακλύσει τα social media στο εξωτερικό  και δείχνει την πίσω όψη μας σε όλο τον κόσμο!

Ο όρος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα  El Mundo, προέρχεται από τις λέξεις  selfie και  bum (που  σημαίνει οπίσθια στα αγγλικά ).

Στις πρώτες  belfies στο  Instagram  πρωταγωνίστησαν διασημότητες που συνέβαλαν στην διάδοση των φωτογραφιών του συγκεκριμένου είδους και αναμφισβήτητα η βασίλισσα τους θεωρείται η  Kim Kardashian.
Ο λογαριασμός του  Instagram Cheeky Exploits, έχει περισσότερους από  200,000  ακολούθους κι έχει σλόγκαν “κάντε τον κόσμο πιο ευτυχισμένο μέσω των οπισθίων ”.
Η αυτοφωτογράφιση των οπισθίων βέβαια δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση γι`αυτό ανακαλύφθηκε το  belfie stick, που κάνει τις φωτογραφίες πιο εύκολες.
Ένα  belfie stick  κοστίζει  80 δολάρια κι έχει έναν επεκτάσιμο βραχίονα με μια άρθρωση για να βρει τη σωστή γωνία  και θα έχετε τις καλύτερες φωτογραφίες πιέζοντας το κουμπί που είναι συνδεδεμένο μέσω Bluetooth στην άκρη του κονταριού .
Εσείς θα ανεβάζατε μία δική σας φωτογραφία στην καμπάνια Cheeky Exploits;

Σχόλια