Αυτό είναι το μυστικό της Τζένιφερ Λόπεζ για γλουτούς από ατσάλι




Πριν από την Κιμ Καρντάσιαν και την Κάιλι Τζένερ οι πιο ελκυστικές καμπύλες του Χόλιγουντ ήταν αυτές της Τζένιφερ Λόπεζ.

Χάρη στην έντονη ζωή της και σε δραστηριότητες όπως ο χορός και η άσκηση η 47χρονη σταρ διατηρεί το κορμί της σε εκπληκτική φόρμα ενώ οι γλουτοί της είναι από ατσάλι!

Το μυστικό της; Αν και κάνει πολλές ασκήσεις αυτήν που υπόσχεται θαύματα στην ανόρθωση των γλουτών μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες είναι η άσκηση που λέγεται « το κάθισμα του σούμο».

Πως γίνεται; Όπως εξηγεί ο προπονητής της Τζένιφερ Λόπεζ David Kirsch  πρέπει να εστιάσετε την προσοχή και την σκέψη σας στην περιοχή των γλουτών σας φέρνοντας στο μυαλό σας την εικόνα που θέλετε να επιτύχετε. Ακουμπάτε τα πόδια σας στο πάτωμα ανοιχτά/ Σηκώνετε το ένα πόδι και σχηματίζετε ένα ημικύκλιο. Στην συνέχεια κλωτσάτε στο πλάι και αμέσως μετά κάνετε κάθισμα όμοι με αυτό των πολεμιστών Σούμο. Κάνετε 2-3 σετ των 15-20 επαναλήψεων κάθε μέρα και πολύ σύντομα θα δείτε τους γλουτούς και την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνουν!!!!!!!!!




Σχόλια