Ένα κοριτσάκι 2 ετών έδωσε το καλύτερο μάθημα υπερασπιζόμενη την διαφορετικότητα στην κούκλα της



Η Σοφία είναι μόλις 2 ετών κι έγινε διάσημη στα κοινωνικά δίκτυα επειδή υπερασπίστηκε την διαφορετικότητα της κούκλας της που έχει διαφορετικό χρώμα από την ίδια.

Σύμφωνα με την ιστορία που δημοσίευσε η μητέρα της οι δυο τους είχαν πάει να αγοράσουν ένα δώρο για την μικρή επειδή είχε μάθει να κολυμπάει.  Μόλις μπήκαν στο κατάστημα με τα παιχνίδια η μικρή κατευθύνθηκε στο τμήμα με τα κοριτσίστικα παιχνίδια και διάλεξε την αγαπημένη της κούκλα. Μία κούκλα-γιατρό που φοράει άσπρη ποδιά  και  στηθοσκόπιο, με δύο μαύρες πλεξίδες και σκούρο δέρμα.


Όταν έφτασαν στο ταμείο η υπάλληλος ρώτησε την μικρή Σοφία γιατί διάλεξε μία κούκλα με διαφορετικό χρώμα από την ίδια. Συγκεκριμένα την ρώτησε αν πρόκειται για δώρο για κάποια φίλη της. « Η κούκλα είναι μία επιβράβευση για μένα» απάντησε το κοριτσάκι.

Περήφανη η μητέρα της ανέβασε την  φωτογραφία στο Facebook  και το Instagram και αμέσως  έγινε  viral, κερδίζοντας πάνω από 500.000  likes  και χίλια σχόλια  από χρήστες που συγχαίρουν την μικρή για την απάντησή της


Foto: instagram/leilani324

Σχόλια